Yes

Fast idag kom brevet, och jodå! Jag bor hemma tre år till.

(och får fortsätta öva på min kära älskling, istället för övningsorglarna i Oskarshamn)

Efteråt

Malmö gick ganska bra och Oskarshamn gick väl helt okej. Så det är som det ska liksom. Nu tar det två veckor till beskeden.

En av mina favoriter. Flentrop från 1961 i st Andreas.

Song of the Day #6

Solen skiner, det är nästan varmt och jag förstår knappt varför jag sitter framför datorn över huvud taget. Men eftersom jag är här kan jag ju lika gärna skriva lite, vilket jag ju inte precis överdrivit med på sista tiden.

När våren kommer drabbas jag alltid hårt av de beryktade vårkänslorna. En "inget kan stoppa mig"-känsla infinner sig och sinnet sätter 'glad' som standardhumör. Jag traskar omkring och känner mig allmänt lycklig och avslappnad. För mig är dagens låt en synonym till detta humör, alltså passar den ypperligt såhär års. Och skulle optimismen svika, är den genast tillbaka så fort jag trycker på play.



Ha det gött och enjoy the sunshine!

//Anna

Eller?


Känner ni också ibland när det går dåligt att ni vill bli byggare istället?

Em

Fira helg


Nu ska jag ta en sådan där riktig orgel-fredagskväll. Härligt. Inga vaktmästare som stör, inga föräldrar som blir irriterade om man kommer hem sent.

(Visste ni att täckta stämmor klinger en oktav lägre än sin längd? En Gedacktbas 16' är alltså lika lång som en Principal 8')

Emelie

Idag


(st Petri, foto: Julia)

Idag har jag inte övat på hela dagen.
Emelie

RSS 2.0