Min pneumatiska vän

I  Bonderups kyrka, den minsta av våra tre, eller den som används minst iallafall, har vi en pneumatisk orgel som aldrig används eftersom de köpte in en digitalorgel där för några år sedan, men jag testade den för några veckor sedan och den fungerar nästan felfritt, det är några enstaka toner som inte låter bara. Vi kommer nog bli vänner när det är upptaget i Dalby kyrka.


Liten, men söt.

Tangenterna är som sig bör plastiga och (alltför?) lättspelta.

Rör överallt

//Emelie


Fullt upp och sommarlov

Äntligen detta efterlängtade lov. Äntligen slut på grundskolan för alltid. Äntligen kan man ägna sig helhjärtat åt musiken, vilket jag också verkligen gör. För tillfället spenderas dagarna tillsammans med ett gäng härliga "musikskolare" för att repa ihop oss inför nästa vecka. Då är det nämligen turné i hela kommunen som gäller: vi kommer att inta ålderdomshem och dagis från norr till söder med vårt fantastiska program. Superkul!

Javisst ja. Glömde skriva att detta är mitt sommarjobb och jag får betalt för det. Helt sjukt! Åka runt och spela lite på pianot och sjunga några låtar i två veckor, dvs. utöva mitt allra största intresse, och få betalt för varje timme! Tänk om man kunde fortsätta så resten av livet...

Har nu dessutom klarat av tre högmässor på egen hand, utan några större missöden (fast desto fler små...) Tack vare 6 psalmer/vecka har jag och koralboken sakta men säkert börjat komma överens, och den nödvändiga övningstiden för varje psalm blir kortare och kortare. Känns bra!

Dåligt med musik här på sista tiden, lägger upp nån bra låt så fort som möjligt :)

Ha det gött!
//Anna

min bästa studentpresent som jag älskar!


emelie

RSS 2.0